نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
اینکه چه زمانی دام وارد و چه زمانی خارج شود، با چه تعداد دامی با توجه به تولید علوفه وارد مرتعهای کشور شود و چه مدت از این مرتع استفاده کند.
آخرین اخبار جامعه لرزه ۴.۵ ریشتری بر تن مازندران / کرمان رکورددار زلزلههای کشور آخرین اخبار ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ / آموزش و پرورش در دی استخدام دارد؟ هشدار پلیس در خصوص وضعیت جادهها و تردد در مسیرهای کوهستانی تمام ادارات، مدارس و دانشگاههای اصفهان دوشنبه ۲۶ آذر تعطیل است وضعیت هامون نیازمند پیگیری همهجانبه است خیران مدرسهساز، پیشگامان خدمت و همراهان آموزشوپرورش برای توسعه عدالت آموزشی گسترش مدارس قوی لازمه ایجاد ایران قوی هوای ۲ شهر مرز هشدار آلودگی را رد کرد هجوم گرد و غبار به اهواز آموزشپرورش در هر عرصهای ورود پیدا کند، موفقیتآمیز خواهد بود
– چرای بی رویه دام ها: دام ها با چرای بی رویه در مناطقی که پوشش گیاهی مناسبی ندارند موجب فرسایش خاک می شوند.
فرسایش بادی یک فرآیند طبیعی است که خاک سست را از مکانی به مکان دیگر منتقل میکند. در واقع بادهای بسیار شدید میتوانند طوفانهای گرد و غبار بزرگ و مخربی را ایجاد کنند.
احمد رضا حائری: نامه سرگشاده من از زندان قزل حصار به “اقلیت حاکم”
چرای بیرویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه میشویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین میبرد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.
اکبری در این راستا از حضور دامداران در فصل پاییز در زیستگاههای گونههای در معرض انقراضی مانند یوز ایرانی ابراز نگرانی میکند و با ذکر مثالی میگوید: زمانی که check here دامداران وارد حوالی منطقه حفاظت شده توران شوند، «هلیا» – یوز مادر تازه پیدا شده به همراه چهار تولهاش – از منطقه خارج میشوند.
مدارس و ادارات کدام استانها دوشنبه ۲۶ آذر ماه تعطیل شد؟
تونل مرگ برای کارگران شهرداری تهران؟ ۳۵ متر زیر زمین در خیابان ولیعصر چه خبر است؟ (فیلم)
پاسخ: – از بین رفتن پوشش گیاهی منطقه: گیاهان با ریشه های خود خاک را نگه داشته و مانع فرسایش خاک می شوند. همچنین آب را در خاک نفوذ داده و از شدت آب جاری می کاهند.
از جمله محورهای این دستورالعمل تشکیل کارگروه مدیریت چرا با محوریت استانداران و دبیری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استانها، تخصیص بیشتر اعتبارات از طرح احیا و اصلاح مراتع برای پروژه مدیریت چرا، اعمال قُرق برای سالهای خشکسالی و پیشگیری از گرد و خاک، برخورد قضایی با متخلفان بهرهبرداری غیر مجاز، همکاری استانداران در آگاهیبخشی نسبت به ضوابط بهرهبرداری به منظور پیشگیری از افزایش تخلفات و موضوع تامین علوفه از سوی سازمان امور و عشایر ایران برای جلوگیری از کوچ زودهنگام است.
معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست گفت: همچنین ادارات کل استانی موظف شدهاند که در فصل چرای دام، وضعیت مراتع را مورد پایش قرار دهند تا اگر چرای مازادی صورت میگیرد، به متخلفان اخطار دهند و در صورت نیاز به دادگاه معرفی کنند؛ البته این موضوع تنها مربوط به مناطق چهارگانه تحت حفاظت محیطزیست است و در خارج از این مناطق که حدود ۸۹ درصد از مناطق کشور است، برای جلوگیری از چرای دام مازاد، میتوان موضوعات را از وزارت جهاد کشاورزی مطالبه کرد تا به وظایف قانونی در حوزه دام و مرتع عمل کند.
آیا عمل جراحی زیبایی صورت برای شما مناسب است؟ نکات مهم قبل از تصمیمگیری